Samen voor een crisisvrij Nederland
Menu
www.Geldt.nl
Geldt.nl
Helpt de politiek ons, doen de banken dat? Of doen we het heel anders? www.Geldt.nl

Gemeente Emmen smijt met geld

De gemeente Emmen heeft de rechtzaak tegen Strukton duidelijk verloren volgens de fracties van LEF en CristenUnie.

De gemeente Emmen moet maar liefst 3,4 miljoen euro betalen aan onverwachte bouwkosten. Dit zijn weer enorme bedragen waar de hard werkende mens weer moet ophoesten. Hierdoor komen er natuurlijk weer extra bezuinigingen. Ook op ambtenaren wordt weer flink bezuinigd waarschijnlijk is dit de oorzaak.

De parkeergarage had al 13 miljoen gekost waar deze 3,4 miljoen nog aan toe moet worden gevoegd. De parkeergarage gaat november pas open, dit maar liefs een jaar later dan de gemeente Emmen en Strukton hadden gepland. Inwoners van de gemeente Emmen zijn hier absoluut niet over te spreken.

Waarom moet het altijd zoveel kosten?

De kosten waren natuurlijk al erg groot, zoals al eerder vernoemd kosten het hele plan al 13 miljoen euro. Door nog eens een rechtzaak te verliezen komt er nog 3,4 miljoen bij. Deze kosten zijn waarschijnlijk van de advocaten en de rechtzaak zelf. Door te denken dat de gemeente Emmen zoveel kan maken, moeten wij dit weer ontgelden.

Dus er wordt ook bezuinigd op de ambtenaren?

RTV-Drenthe laat ons weten dat er inderdaad ook wordt bezuinigd op ambtenaren, dit bedrag is 5,5 miljoen euro. De gemeente Emmen wil zo de bedrijfskosten omlaag brengen. Wat nog niet duidelijk is, is of er ook gedwongen ontslagen vallen. Het totaal wat de gemeente Emmen dit jaar moet bezuinigen is 8 milojoen euro, dus naast de 5,5 miljoen euro die er op ambtenaren wordt bezuinigd moet er nog 2,5 miljoen euro bezuinigd worden.

Wij willen ook jouw mening horen.

Jouw reactie telt, waar zou de gemeente op kunnen bezuinigen en hoeveel? Of hoeft de gemeente helemaal niks te bezuinigen en moeten ze het geld maar eens bij de grote man weghalen? Hieronder mag jij zeggen wat jij denkt, jouw mening wordt altijd gewaardeerd en wij zorgen dat jouw mening ook telt voor de gemeente(s) die ook te veel willen bezuinigen.

7 Responses to Gemeente Emmen smijt met geld

Categorieën
Geldt.nl Ondernemers lopen warm voor: www.Geldt.nl
12 provincies, 1 doel
12 provincies, 1 doel