Samen voor een crisisvrij Nederland
www.Geldt.nl
Geldt.nl
Helpt de politiek ons, doen de banken dat? Of doen we het heel anders? www.Geldt.nl

Kies CrisisVerzet

[poll id=”14″]

Nederland Kiest CrisisVerzet

Hoe lang laten we alle ellende nog voort bestaan !?

CrisisVerzet wil in actie komen en wil niet langer accepteren dat veel mensen in armoede moeten leven. De grote werkloosheid een halt toe roepen en Europa achter ons laten.

Het is mooi geweest !

We hebben het geprobeerd maar het heeft is ons niks gebracht alleen maar de ellende. Mensen die radeloos zijn dat heeft het opgeleverd en steeds meer Nederlanders die het allemaal niet meer zien zitten en hun een hele familie de ellende in trekken en ondertussen houd de Nederlandse regering zich bezig met onzinenge zaken naar hoger plan te trekken dat is allemaal prima

maar laten we het land kapot gaan !?

Nederland heeft als bedrijf een slechte PR machine. Want op dit moment lijkt Wilders de redding maar ook die heeft Nederland met het maken van een film in een kwaad daglicht gesteld !  Nederland was sterk in vriendelijkheid en bovenal een correct land waar andere landen maar wat graag zaken mee deden. Maar ondertussen zijn we geschakeld naar het uitdragen wat andere landen fout doen, en vallen wij andere geloofsovertuigingen aan. Zo iets zou je kunnen als je grootmacht bent daarbij nog buitenbeschouwing latende wat de relevantie er van is, maar Nederland is een klein land die zich gedienstig moet opstellen en gewoon doen waar ze goed in zijn. Kwaliteit producten leveren en goede diensten verrichten. Onze concurrentie positie kan zo goed zijn maar we moeten het licht weer zien. En ons niet druk maken om zaken zoals; dat Turkije het niet eens is met kinderen die bij lesbische ouders wonen, en dat we andere gaan opdringen dat ze de rechten moeten overnemen van homo stellen in Nederland !

We moeten ons zelf eens een spiegel voor houden !

Er zijn zaken die misschien voor ons  als Nederland winst zijn. Maar laten we voorzichtig zijn om het uit te dragen en/of zelfs andere landen onze nieuw vervormen gewoontes op te dringen. Als wij dit geheel terug brengen naar een gewoon bedrijf die er voor kiest om naakt op het bedrijf te gaan zitten, dan zou dat kunnen. Alleen dat bedrijf moet zich er dan wel van bewust zijn dat het naar alle waarschijnlijkheid klanten gaat kosten, dit effect zou dan nog wel eens versterkt kunnen als het bedrijf er dan ook nog eens voor kiest om andere bedrijven te adviseren en/of te dwingen om voor het zelfde te kiezen.

Wij zijn als Nederland gewoon doorgeslagen !

En in term van bedrijven te blijven. Het kost ons gewoon klanten. Nederland is geen grootmacht waar andere landen niet om heen kunnen, in tegendeel Nederland doet er Wereldwijd niet eens toe.
Er past Nederland maar 1 rol en dat is die van vriendelijkheid, beleefdheid en bovenal respect voor andere culturen want die zijn we gewoon nodig om weer de welvaart van weleer te beleven.

Stem CrisisVerzet

[poll id=”14″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
Geldt.nl Ondernemers lopen warm voor: www.Geldt.nl
12 provincies, 1 doel
12 provincies, 1 doel