Samen voor een crisisvrij Nederland
www.Geldt.nl
Geldt.nl
Helpt de politiek ons, doen de banken dat? Of doen we het heel anders? www.Geldt.nl

Silvester Slavenburg van het leven beroofd

De meeste ondernemers hebben het erg zwaar in deze tijd, maar het verhaal wat mensen op dit moment het meeste aanspreekt is dat van Silvester Slavenburg.

Silvester Slavenburg heeft zichzelf woensdag jl. van het leven beroofd. Dit is natuurlijk het ergste wat je kunt doen. Jezelf van het leven beroven lijkt steeds meer een uitvlucht voor mensen. Het is zeer triest om te horen, en erg jammer dat het deze kant op gaat in Nederland.

Dhr. Slavenburg zag geen andere uitweg meer toen er werd gedreigd met een faillissement.

Dit trieste verhaal was waarschijnlijk ook in de doofpot gestopt, banken zullen zeggen dat ze dit nooit hadden verwacht en nooit hebben zien aankomen. Evenals de regering en de familie.

Graag willen we ook jouw reactie op dit bericht. Zijn er schuldigen aan te wijzen? En sta vooral even stil bij de familie en vrienden van de familie Slavenburg.

De crew van CrisisVerzet.nl leeft mee met de familie en vrienden van de familie Slavenburg. En wenst jullie erg veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Ter nagedachtenis aan Silvester Slavenburg.

Silvester SlavenburgSilvester Slavenburg is 56 jaar geworden.

1 Reactie op Silvester Slavenburg van het leven beroofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
Geldt.nl Ondernemers lopen warm voor: www.Geldt.nl
12 provincies, 1 doel
12 provincies, 1 doel