Samen voor een crisisvrij Nederland
www.Geldt.nl
Geldt.nl
Helpt de politiek ons, doen de banken dat? Of doen we het heel anders? www.Geldt.nl

Wilders zal Rutte nooit steunen

Reactie Van Geert Wilders, bij NOS.

… “Wij zullen Rutte nooit steunen. Ik zal hem achter op de fiets naar de koning rijden om daar zijn ontslag in te dienen. Daar wil ik hem nog bij helpen, maar verder helemaal niet. En waarom? Omdat hij met zijn beleid Nederland kapot maakt.”

Wilders wil geen compromissen sluiten. “Wij zijn eigenlijk de enige echte oppositiepartij van Nederland, omdat alle andere partijen in ruil voor een kruimel het kabinet laten zitten. Wij gaan niet onze ziel en zaligheid verkopen voor een heel klein beetje invloed.”

De PVV organiseert de zaterdag na Prinsjesdag een demonstratie in Den Haag.

Bron: NOS

Dit zijn weer de typische uitspraken van Geert Wilders leider van de PVV.

Wilders is overal vel op tegen, maar zegt ons niet hoe we ons wel zouden moeten gedragen. De heer Wilders heeft dan ook weinig te melden over de crisis en wordt gezien als de grootste racist/fascist van Nederland.

Maar waarom?

Je zou zeggen waarom zoveel haat tegen deze man? Nou aangezien hij echt iedereen het land uit wil hebben, en wij Nederlanders dit nou ook weer niet zo acceptabel vinden. Toch heeft Wilders over een aantal dingen wel een beetje gelijk vinden bepaalde Nederlanders. Minder mensen naar Nederland halen is natuurlijk beter voor onze economie zodat we meer zorg voor ons zelf kunnen creëren.

Hoezo wordt onze economie beter als wij minder buitenlanders accepteren?

Er zal ten eerste meer werk voor ons zijn dat wordt gezegd door een groot deel van de bevolking. Anderen zeggen dat we teveel aan buitenlanders mee geven zoals; Een dikke auto, een tv die ze niet perse nodig hebben, een beter inkomen dan wij Nederlanders hoewel ze de gehele dag thuis zitten.

(Let op! – wat hier staat wil niet per direct zeggen dat wij dit denken.)

Graag willen we jou reactie weten. Laat ons weten wat jij van dit artikel denkt door een reactie te geven op dit bericht hieronder.

151 Reacties op Wilders zal Rutte nooit steunen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Categorieën
Geldt.nl Ondernemers lopen warm voor: www.Geldt.nl
12 provincies, 1 doel
12 provincies, 1 doel